4 ago 2008

Institut Català de la Dòna & BCN Welcome Services



ENGLISH VERSION
We are delighted to announce bcn welcome services starts collaboration with Institut Català de la Dòna as experts in expatriate and relocation in Spain.
L'Institut Català de la Dòna is an organitzation belonging to Generalitat de Catalunya. It provides a list of professional women in different fields, as recognition to women in our society.
http://www.cercadorexpertes.cat/

VERSION EN ESPAÑOL
Es un placer anunciarles que bcn welcome services inicia su colaboración con l'Institut Català de la Dòna como expertos en expatriación y relocation en España.
L'Institut Català de la Dòna es una institución que forma parte de la Generalitat de Catalunya. Ofrece una herramienta que facilita la búsqueda de perfiles de mujeres profesionales en diferentes ámbitos, reconociendo así el papel de las mujeres en nuestra sociedad.
http://www.cercadorexpertes.cat/

VERSIO EN CATALA
Es un plaer anunciar que bcn welcome services inicia col.laboración amb l'Institut Català de la Dòna com experts en expatriación i relocation a España.
L'Institut Català de la Dòna és una institució que forma part de la Generalitat de Catalunya. Ofereix una eina que facilita la recerca de perfils de dónes professionals en diferents àmbits, reconeixent així el paper de les dónes a la nostra societat
http://www.cercadorexpertes.cat/
 
Clicky Web Analytics